Marokkaanse fans verstoren oefeninterland
De oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Marokko is wreed verstoord door Marokkaanse voetbalsupporters, meerdere malen betraden zij het veld en de wedstrijd werd dan ook stilgelegd. Ook na de wedstrijd werd het veld betreden en werden er vernielingen aangericht, het is nog onbekend hoeveel vandalen er in Tilburg aangehouden zijn.

Eerder al gingen Marokkaanse voetbalsupporters in de fout bij (oefen)duels in Utrecht, Amsterdam en Kerkrade. Het is dan ook de vraag wanneer zij eens keihard worden aangepakt, want als normale voetbalsupporter hoef je dit soort dingen niet te flikken.

| 23-05-2007 00:12 | stadion | 0 spreekkoren