FC Utrecht nog op zoek naar twee verdachten
Vier van de zes FC Utrecht-supporters die gezocht werden in verband met de ongeregeldheden tijdens FC Utrecht - FC Groningen, hebben zichzelf gemeld bij de club. De club plaatste op haar officiële website de foto's van zes verdachten, die een aantal stewards op walgelijke wijze zouden hebben mishandeld.

Er is FC Utrecht veel aan gelegen de daders geïdentificeerd te krijgen. Direct na de ongeregeldheden liet de clubleiding al weten, dat die op de maximaal op te leggen straf kunnen rekenen. FC Utrecht roept haar supporters op om te helpen ook de resterende twee daders te identificeren aan de hand van foto's op de site van de club staan.

| 24-05-2007 11:18 | stadion | 0 spreekkoren