PSV'er Kromkamp mishandeld na oefenwedstrijd
Zaterdagavond, na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd tussen VV Acht en PSV, is Jan Kromkamp door onbekenden in elkaar geslagen. De verdediger heeft daarbij een gebroken neus, een gebroken jukbeen en een gebroken oogkas opgelopen, bovendien kampt hij met een lichte hersenschudding. Kromkamp bracht na het voorval een nacht door in het ziekenhuis.

Zowel PSV als de politie tast nog in het duister over de oorzaak van de mishandeling, persvoorlichter Pedro Salazar-Hewitt: "We hebben geen idee. Het was een gezellige middag en avond en niets wees erop dat zoiets zou gebeuren. Heel vervelend allemaal. Hij liep naar zijn auto en op de parkeerplaats heeft hij klappen gekregen en is hij gemolesteerd."

"Jan zat al in de auto, toen hij eruit werd gesleurd. Hij werd geschopt, vooral in zijn gezicht. Hij heeft een jukbeen gebroken, zijn oogkas is beschadigd en zijn neus is op vier plaatsen gebroken. Jan hoefde niet geopereerd te worden, maar uit voorzorg hebben ze hem wel een nachtje in het ziekenhuis gehouden. Dat doen ze met iedereen die aan zijn hoofd is geraakt," aldus Salazar-Hewitt.

Kromkamp heeft inmiddels aangifte gedaan, politie Brabant Zuid-Oost bevestigt dit: "We onderzoeken de zaak. Maar er is helaas nog niemand aangehouden. Er is sprake van twee of drie daders, dat is niet helemaal duidelijk. Er waren drie mannen aanwezig, maar of ze ook alle drie aan de mishandeling hebben deelgenomen weten we niet."

| 29-05-2007 09:25 | stadion | 0 spreekkoren